..

Inka Energi Medicin

Nytt!
Vi har glädje att erbjuda inka energihealing på distans.

 

Individuellt healing 
Konflikter och interna känslomässiga blockeringar bearbetas individuellt, såsom familjerelationer, emotionella band, attachment, avskiljningsstörning och, anknytning till förfäder etc.Individuell läkning består av att hitta ursprunget till det inre fysiska, mentala, energetiska och emotionella problemet. Genom förståelse och medvetenhet blir den psykologiska delen av individen läkt. Därefter fortsätter den interna assimileringsprocessen, genom Inca-förfädernas mantriska bön på Quechua-språket, ren medvetenhet tillämpas som återintegrerar själen och ordnar individens energi.

  Det rekommenderas att lita på och vara öppen för läkning, samt att identifiera interna känslomässiga konflikter och blockeringar, såsom familjerelationer, anknytningar och avskiljningar, förfäder, etc. Före den individuella sessionen.

Längd 1,30 – 2,00 tim.

Pris. 1400

Boknig. Salong inka energi healing, tfn: 018 10 31 71 eller mob. 070 63 22 717

INKA ENERGI HEALING eller Inka energi medicin är en uråldrig visdom som q´ero folk, de sista inka ättlingar som lever än idag i den höga Andernas berg i Peru har bevarat än idag.
Sedan 2012 praktiserar jag inka energimedicin, 2017-2018 fick jag äran att bo tio månader i Q´ero Nationen och lära mig på plats, genom erfarenhet och praktik deras visdom om energi medicin.
"Inom var och en av oss finns en oändlig kraft, vi har kärlekens frö i väntan på att gro och få kraft att hela oss, älska oss själva och bli ett med alltet".
Enligt inka visdom, finns det tre orsaker av ohälsa.
- Den första är: Disharmoni eller obalans,  den är orsakat av separation, förlust av en partner eller familj. Disharmoni, orsakar minskning av kraft och gör oss svaga och känsliga för sjukdomar. Till exempel när en älskad person går bort efter ett eller ett och ett halv år drabbas den andra som är kvar i livet av allvarliga sjukdomar som cancer, hjärtfel och dör. Känsla att tillhöra och meningen i livet är det viktigt.
- Den andra är: Rädsla. En person som har en kronisk rädsla är inuti sårbar för sjukdom, eftersom rädsla minskar immunsystemets driftsförmåga. Rädslan för döden, rädsla att bli övergivet och bli ensam, mm.
- Den tredje är:  Själsförlust. Från en Paqos "schaman" synvinkel, detta är den allvarligaste diagnosen som orsakar de allvarligaste sjukdomar och för tidiga dödsfall. Men i den konventionella och traditionell moderna medicin finns ingen hänvisning till denna aspekt.
Vad är själsförlust? Det är ett allvarligt sår i en människas inre väsen "själen" Vanligtvis är såret resultatet av fragmenteringen av dess väsen under en trauma.
Till exempel. Ett barn som har tvingats till skolan utan medlidande eller trakasserats av en person som bör bry sig om honom. Självförlusten uppstår som ett resultat av missbruk, som i fall av våldtäkt eller övergrepp. Självförlust kan uppstå som ett resultat av en svek, en bitter skilsmässa, ett traumatiskt missfall, en hemsk bilolycka eller till och med en operation. Många av de unga som gick till kamp i krig har återvänt traumatiserade eftersom de har lidit hemsk själsförlust.

Tyvärr, de västerländska läkarna har inte mycket att erbjuda när det gäller själs läkning.
Symtomen på  själsförlust  är:
Känslan att du är fragmenterad, att du inte är helt. Oförmågan att känna, ge eller ta emot kärlek. Brist på glädje, oförmåga att känna glädje, eller ens förutsättning för missbruk eller självmord. Minnesförlust, när en person inte kan komma ihåg delar av sitt liv.
Förluster av själsbitar uppträder ofta som sorg och förtvivlan, vilket förorsakar de klassiska symptomen på blodförlust - depression.
Ur den traditionella synpunkt  ses sjukdomen som en intrång,  något som kommer in i kroppen från utsidan som  inte hör till kroppen. Detta gäller ett virus, bakterier eller  negativt tänkande.
Enligt q´ero visdom, problemet är förlusten av själen som är styrka i hela väsen, som gjorde att den fysiska kroppen blev svag och i obalans då sjukdomen kunde komma in och manifestera sig i kroppen och psyket.
Det är här som Paqo "schamanen" gör sitt bästa genom själsmedicin- Inka energi healing.
Healing session 
Under en healing session hjälper jag dig att ha modet att resa in i din djupaste kärna och upplösa traumatiska minne och programmeringar på cellnivå för att läka den skam, rädsla eller skuld man kan ha, och upptäcka vem man verkligen är. 

Du är en strålande andlig varelse som lever på denna jord i sin fysiska kropp, en människa som kan röra sig fritt till helhet. En varelse som kan bli  medveten kärlek, nå inre frid genom att integrera fysiskt och andlig energi.

Behandling.
Energi healing behandling är helig med kraft av kärlekens energi och magi. Ett vackert ritual där vi återansluter oss till  "Pachamama" moderjordens och universums kraft.
Behandlings längd, 1:30 - 2:00tim.

Pris: 1600:-

Healing process.
1.- Jag öppnar en helig plats av ren energi där vi kliver in.
2. Vi inleder ett samtal där du berättar om dig, din nuvarande situation och  hur du mår;  under hela samtalet spanar jag efter präglingar eller orsaken av din mående och situation.   

3.- Du lägger dig på massagebänken med kläder på.                                                  

4.- Jag trycker på två punkter bakom skallbasen för avslappning
5.- Du börjar din inre resa för att möta ditt inre barn...
6.- Om det är första gången börjar jag med ljusbadsprocessen med hjälp av kristaller och stenar från de heliga Apus(berg) från Andernas i Peru, fjädrar, skallra, trumma eller och/ sång.

  Vi fortsätter med:
- Utdragning av främmande energier(extraktion) och
-  Själ hämtning (soul retrieval) mm.
Behandling avslutar med ett samtal och en ny förståelse av ditt liv, medveten av den nya värld av möjligheter och några övningar för att ankra skiftning i ditt liv.

Ritualer


Despacho ceremonin. Är en uråldrig inka ritual som praktiseras av Q´ero Paqos (schamaner). I denna ritual skapar vi en ömsesidig relation energimässigt med Pachamama (levande värld/universum), livets energi och

närvaro skapar vi en djupare relation med oss själva, med vår själ och med alltet, med hjälp av den medvetna skapande energi som är i perfekt  balans i den oändliga universum.
Despacho, betyder skicka iväg. I ceremoni skapar vi en speciell tacksamhetsgåva för att ge till vatten, moderjorden, eller genom elden skicka till  Pachamama (levande värld/universum).


Naturmedicin 

Naturen helar naturen. Vi är naturen, att vara i naturen och medveten vara jordnära skapar en ömsesidig anslutet med Pachamama (moderjorden), kroppen återta balans och harmoni.
Sedan urtidens, ursprungsbefolkning har använt  växtmedicinen, det har gjort möjligt att utvidga den förfäders information som man bär inuti och för att förstå livet och universum från ett annat plan. Den heliga växtmedicinen kan läka alla aspekter av den energiska kroppen, emotionella, mental och fysisk."Ett vackert ritual i naturen med hjälp av de heliga växtmedicinen hjälper dig under din healing och den kan förändra ditt liv."
Speciellt behandling för pollen allergi.
Inkluderar konsultation och en ytterligare behandling vid behov.
Pris: 1200:-
Utförs av healern, Maritza Orellana.

Misha
Den andinska universum

Misha eller altare, är det personliga universum. Det är en representation av "chakan", nyckeln till det inre och yttre universum som bildas av tre vackra Q'ero-tyger. Q'ero paqos eller schaman använder det som ett helande verktyg och som ett orakel. Att ha ditt eget bärbara universum och kunna hantera din egen energi, den kan hjälpa dig att förstå dig själv, ditt liv och själva livet.

Bokning


När du bokar en healingbehandling, du kan vara säker på att du kommer till en erfaren healer som välkomnar dig till ett heligt rum. Vi ser till att efter behandling kommer du att ha en ny inställning till dig själv och livet. Du kommer att lämnar rummet med ett stort leende med känslan av frihet, glädje, tacksamhet, mm. Varje gång!
Urpichay sunqullay!  (All kärlek från hjärtat av mitt hjärta till hjärtat till ditt hjärta ) Maritza.<3<3<3

 Innan bokning krävs konsultation. 

Öppet tider17

Mån - fred. 10:00 - 18:00

Lör. 10:00 - !6:00

Kontakta oss

Adress

Kungsgatan 39A

753 21

Sverige

E-post
Telefon