Om mig 


Med-vet-enhet når man endast genom upplevelser. Under hela mitt liv har jag lyssnat på min egen röst och följt min själ. Allt jag vet bygger på mina erfarenheter, och jag vill berätta om mina erfarenheter och lära ut praktiska övningar som jag har lärt mig och tränat för att leva med glädje. 

På den underbara resan i mitt liv har jag älskat och jag lärde mig att älska mig själv. Jag har skapat min egen verklighet. Jag har också skapat två underbara varelser (mina barn). Jag bestämde mig för att lära mig mina förfäders visdom, bevarad av Qero-folket, "de sista inka ättlingar" som lever i Q´ero Nationen högt uppe i Anderna heliga berg. Jag fick bo där och vandra min Q´apaq ñan (vägen till medvetandet) genom de heliga berg i 9 månader (2017-2018) för att hitta min Apu (medveten energi). Och där blev jag initierad till paqo pampa mesayoq av de högt uppsatta  kvinnliga och manliga  paqos.
För att komma till min Apu släppte jag allt jag skapade. Jag vet att all skapelse, absolut allt är ett universum i sig.
Jag är ett universum i ständig förändring och min kraftkälla är den fruktansvärda mörkret. I det mörka tomrummet finns den heliga energin till all skapelse. Vi kallar det KÄRLEK.

KURSER 2021

FEMININ ENERGI. 

Start. Januari (fullmåne) 28/1, februa (nymåne) 11/02, Mars nymåne (13/03) och april (Nymåne)12/04.

MASKULIN ENERGI. 

CHAKANA DIN MISHA. 

Bild. @artbyjasmingokboga. Artist Bild. @artbyjasmingokboga. Artist

Om oss

MUNAY´KI, FEMININ ENERGI, DEN MÖRKA OCH OÄNDLIGA KÄLLA TILL LIV
MÅNMEDITATIO.- Vi börjar med att koppla oss till moderjordens källa, till månens energi och universums energikälla. 1tim. ( 17:30. 18:00)
MUNAY.- Mörk energi. Det kallas kärlek, du kommer att ta del av hemligheten av den mörka källan till den heliga feminina energi och dess oändliga kraft. 1tim.(18:00 - 19:00)
Fika paus. 30 min.
LIVMODERN RIT~13 MUNAY´KI.- Du kommer att lära dig om ursprung av denna uråldriga riten, skapa en helig altare för denna ceremoni och healing. 1tim.(19:30 - 20:30)
MÅNCEREMONI.- Vi kommer att skapa en despacho ceremoni och avslutar med eldceremoni under fullmåne. 1,5tim.(20:30 - 22:00)
WWW.theriteofthewomb.com
Hjärtligt välkommen till en helande Kurs och magiskt ceremoni.<3<3<3
* När en kvinnan helar sin livmoder, kommer åt sin egen kraft. Helar sig själv, sina barn, sin blodslinjen och världen.
* Livmodern är inte en plats för att lagra rädsla, skam eller smärta. Livmodern är en plats för att skapa glädje och ge ljus till livet.
*När kvinnorna och flickorna får riten kommer de att ha gåvan att hela andra i ceremoni och ge gåvan till andra.
- Med sin första blödning en kvinna inser sin makt.
- Under hennes år av menstruation sätter makt i praktiken.
- I mogen ålder, efter klimakteriet hon är makt.
"Detta visdom är från infödda kvinnor från Amazonas".
Munay!


Bild. @artbyjasmingokboga. Artist

Under uppbyggnad