Historia

Min resa som frisör började i Peru, i 1990. Efter företag ekonomi utbildning på universitet, utbildade mig även till frisör. Efter flytet till Sverige 1994 har jag öppnat två frisörsalonger.  En stor del av min arbetsliv har handlat om mina två salonger och  kontakt med mina kunder. Under alla dessa år, kontakten med människor har gjort att jag insåg att det finns ett stort behov av att behandla inte bara den ytliga utan också det innersta i oss människor.
Sedan 2011 började jag en andlig resa som tog mig tillbaka till mitt ursprung för att återta den inka kunskap och visdom om "Inka energi medicin" visdom som jag vill dela med er.

​I november 2017 flyttade jag till det inhemska samhälle Nationen Q´ero  i Perú, och bodde där i nio månader med de sista inka ättlingar och Paqos (Präster eller Shamaner). En fantastisk och magisk upplevelse som jag varmt rekommenderar. Jag fick uppleva q´ero andlighet och ta del av deras lära:  Det  Inka visdomen om energi medicin och växt medicin.  
Jag kom tillbaka i oktober 2018 och utbildade mig även som hårolog, för att håret är en viktig del av egen identitet för människor i den moderna samhälle och lika så för ursprungsbefolkning.

Nu på salongen  fortsätter jobba med all kärlek, kunskap och visdom för att tillsammans kan nå din önskan om fullständig skönhet.
Vi är vackra varelser på denna planet med uppgiften att leva och njuta av livets magi  i kärlek och harmoni med oss ​​själva och med allt-et.

Du är viktigt och fantastisk människa!

När du bokar en skönhetsbehandling ska du vara säker på att du kommer lämna salongen med ett leende på läpparna. Du kan känna dig trygg med att våra skönhetsterapeuter, stylister / healer ser till att du längtar till ditt nästa besök hos oss, varje gång!

ÖPPETIDER
Uppsala
må–fr: 10:00 - 18:00

lö: 10:00 - 16:00
sö: stängt


ÖPPETIDER

Gimo
må–fr: 10:00 - 18:00
lö: 10:00 - 13:00
sö: stängt

ADRESS

Salong Inka
Kungsgatan 39A
75321 Uppsala.


Adress 

Salong Inka
Köpmmangatan 4A
747 43 Gimo