ANDLIGA  RESOR  &  RETREAT
  I  PERU 2024ANDINSKA PAQOS / SHAMANERS ÅRLIGA RETREAT I NACIÓN Q´EROS
& APU AUSANGATE - PERU
18/7 - 04/8 2024.


Introduktion.

 Det första mötet med andinska präster/ shamaner ägde rum 2019. Efter mer än 500 år, träfades på Pachamamas/Moder Jords dag, den 1 augusti, på en helig plats för den andinska världsbilden.
Invigda/initierad paqoa/shamaner eller präster av olika släkter, traditioner, familjer från Nación Q'ero, och även alla de som önskade börja sin resa med sin första initiering deltog.
Detta årliga möte är tänkt att göra en konvergens av all utveckling av den andinska världsbilden, andinska principer, andinska koder, qhapaq ñan, andinsk dualitet, andinsk trigologi och all teknik för medvetenhetsutveckling och dela både erfarenhet och resultat.

Mål.

- Förstå hanteringen av energier för att uppnå en utveckling av medvetande och självständighet av varelsen som bebor den mänskliga kroppen. Och ge upphov till skapandet av ens egen verklighet och den nya eran.  - Öppna utrymmen för konvergens av kunskap, förståelse och hedra det qhapaq ñan på den prästerliga vägen. - Vara i kommunikation med Apus och moder jord.
- Förnya energi,
- Integrera och utveckla de andinska koderna, dualiteten och den andinska trilogin.
- Skaffa och integrera graderna. Runa. Jampiq. Pampamissayoq Altomissayoq.

Guider.

Guide och sällskap, familjen Pauccar Calcina

Präster och orakel, födda i Q'ero Nation. Föregångarna i spridningen av det Andinsk-Q'ero initieringsläran. Den första som lärde sig spanska för att göra kända de shamanska ritualerna, genom inledande undervisning, som inkluderar:
_ Den fysiska kroppens helande.
_ Skapandet och manifestationen av den egna verkligheten.
_ Kvantfältet och dess förvaltning, från det egna universum eller den andinska missan.
_ De har syntetiserat förfädernas kunskap från mer än 3 000 år, i enkla processer som är tillämpliga på det dagliga livet. Hela denna process är känd som "El Qhapaq Ñan" där människan är utvecklaren av medvetande i sig själv, för att nå högre nivåer av medvetande.

INITIERINGAR TILL  PAQO PAMPAMISSAYOQ & ALTOMISSAYOQ

  - På retreaten kommer du att genom ritualer expandera.
  - Förstå hanteringen av energi baserat på utvecklingen av medvetande och oberoende av varelsen som bebor den mänskliga kroppen, för att ge upphov till skapandet av sin egen verklighet och den nya eran.
- Nå och integrera graderna runa, jampiq, pampamissayoq, altomissayoq.- Det kommer att finnas utrymme för konvergensen av kunskap, förståelse och hedring för q'hapaq ñan och den prästerliga vägen.
- Förnya energier, vara i kommunikation med Apus och moder jord.
- Integrera och utveckla de andinska koderna, dualiteten och den andinska trilogin.DEL 1


CUSCO, VALLE  SAGRADO  &  MACHUPICCHU


CUSCO,  VALLE SAGRADO  &  MACHUPICCHU

 18 - 23 JULI 2024

DEN HELIGA DALEN HAR KRAFTEN ATT ÅTERANSLUTA DIG MED MINNET AV DEN GUDOMLIGHET SOM DU ÄR. ROLANDO PAUCCAR KOMMER ATT GUIDA OSS PÅ TURNÉN FÖR ATT ÅTERKNYTA KONTAKTEN MED DEN HELIGA ENERGIN PÅ VARJE PLATS MEDAN HAN BERÄTTAR OM SIN CIVILISATIONS DOLDA HISTORIA, SOM DEN ÖVERFÖRDES MUNTLIGEN AV HANS FÖRFÄDER. EN TRANSFORMERANDE RESA SOM KOMMER ATT VÄCKA MAGIN SOM BOR INOM DIG.

PROGRAM:

RESPLAN:
TORSDAG 18/7. ANCOMSTEN TILL CUSCO.
*  MOTTAGNING PÅ FLYGPLATSEN TILL HOTELLET. (INKLUDERAT )
*  VÄLKOMNANDE CEREMONI KL. 19:00

FREDAG 19/7, CYTITOUR-CUSCO

*  INTRODUKTION TILL DEN ANDINSKA VÄRLDSBILDEN GENOM HISTORIEN ÖVERFÖRD AV MUNTLIG TRADITION FRÅN GENERATION TILL GENERATION.

*   BESÖK PÅ STRATEGISKA PLATSER SOM ETT KOMPLEMENT TILL HISTORIEN, GENOM DE BESÖK VI KOMMER ATT GÖRA, RITUALER OCH VÄCKA DEN LEVANDE HISTORIEN I OSS.

* SAN PEDRO MARKET. HUVUDTORG.  LUNCH.  TAMBO MACHAY. PRESENTATIONSRITUAL TILL PACHAMAMA. * QENQO, JAG ARBETAR MED DEN INRE AUKTORITETEN. * SAQSAYWUAMAN, RITUAL FÖR ERKÄNNANDE AV INDIVIDUELL EXISTENS OCH EGET ANSVAR.

* HOTELL I CUSCo.


LÖRDAG 20/7 VALLE SAGRADO
*  PISAC. MEDVETET ARBETE MED ELDENS ENERGI, TRANSFORMATION. ÅTERANKNYTNING TILL FÖRFÄDER, KONFLIKTLÖSNING OCH TRAUMAN MED AVLIDNA FAMILJER INKLUSIVE ABORTER. 

* LUNCH I URUBAMBA

 * RESA TILL AGUAS CALIENTES MED TÅG, HOTELL (ÖVERNATTNING)

SÖNDAG 21/7 MACHUPICCHU


*  PILGRIMFÄRD TILL HELGEDOM, 

*  JOBBA MED DEN EMOTIONELLA ÅLDERN OCH MÖTET MED APU,  MITT HÖGSTA JAG.
*  RETURFÄRD MED TÅG TILL OLANTAYTAMBO + HOTEL.


MÅNDAG 22/7 OLLANTAYTAMBO

*   JOBB MED LJUD OCH VIBRATIO. (ORDENS KRAFT)
*  MORAY -  PRAKTISKT ARBETE MED ATT FÖRÄNDRA BEGRÄNSANDE PROGRAM, KLIPPA BANDEN MED DET FÖRFLUTNA OCH FRAMTIDEN.
*  CHINCHEROS - MÖTTE MED INRE MÖRKRET, RÄDSOLOR, SJUKDOMMAR ALLA ENERGI SOM VI INTE VILL TYCKER OM.
*   ÖVERNATTNING PÅ HOTEL KAUSAY PACHA. CHINCHEROS.


TISDAG 23/7 FRI DAG

*  ÅTERVÄNDER TILL CUSCO.
*  VALFRI AKTIVITET (INGÅR EJ) TIPON - VATTEN TEMPEL BESÖK. HÄR VI SKA JOBBA MED VATTENS KRAFT, MED KÄNSLOR. DAG AV AVKOPPLING OCH VILA.

<3<3<3<3


DEL 2
NACION Q´ERO - ANTIPUKARA

23 - 29 JULI  2024

PACHAMAMA   RAYMI
PAQO   INITIERINGSRETREAT

DU ÄR SPECIELLT INBJUDEN TILL NATION Q'EROS, MARKACHEA - ANTIPUCARA, FÖR ATT UPPLEVA DET DAGLIGA LIVET MED Q´ERO FOLKET OCH HELT INTEGRERA MED PACHAMAMA/MODERJORD.  ANTIPUKARA ÄR EN HELIG APU, VÄKTARE AV EN PORTAL MELLAN ANDENAS BERGEN OCH AMAZONAS DJUNGEL.

HÄR ÄR EN TID FÖR INTROSPEKTION, TYSTNAD, OCH FÖR EN INTIM KOPPLINGEN MED Q'EROS ENERGI. DE APUS KOMMER ATT TA HAND OM DIG GENOM DEN SUBTILA VISKNINGEN I STRÖMMARNA AV TANKAR OCH KÄNSLOR, FÖRBEREDA DITT HJÄRTA FÖR ATT HÅLLA MEDVETANDE SOM DU KOMMER ATT BÄRA SOM EN GÅVA NÄR DU KOMMER HEM MED DIN FAMILJ.

Reseplan.

Tisdag 23/7 Ankom till Cusco.

* Mottagning på flygplatsen, färd till hotel Kausay pacha.

* Integration gruppmöte kl. 18.00

Onsdag 24/7 resa till Nacion q´eros.

* Bussresa från Cusco till q´eros kl. 02:00

* Ankomst till Q´ero ungefär Kl. 8:00, Vi får njuta av en utsökt brunsh.

* Energirening med vatten från q´eros.

* Heliga pilgrimsfärd ( 20km.) till Anti Puacara-Marcachea.
Där kommer vi att stanna tre dagar.
* Andlig arbete under pilgrimsfärden: Regression i det förflutna, klippning av begrensande programmet, stängning av tillsfäliga tidslinjer (stängning av projekt, relationer och oavslutade studier) Sytet: tillbaka till ursprunget.

* Middag på kvällen. Tiden för middag det beror på hur lång tid tar pilgrimsfäden.
Vid ankomst til Marcachea- Anti pucara, familjen Pauccar Calcina samhället kommer att vara förbereda att ta emot oss, och varje person kommer att bli välkomnad med en speciellt ceremoni. ( Vi bescriver inte här för att den är helig och är för att upplevas i nuet)
Tordag 25/7 Ayllu Allchay & presentation för Pachamama.

* Vid soluppgången kommer vi att ta emor solen genom att erkänna pachamama/moder jord i oss.
* Ayllu Allchay ( Andinska familjekonstellation)  
* Valfritt - Ayahuasca ceremoni.
 Aylly Allchay; djupgående familjeomstrukturering, hela relationen med pappan, mamman, bröderna. klippa av energibandet med giftiga relationer, och det kommer att bli återförening enregimässig med dem som du har varit separerat från. Vi kommer att införliva de lagar eller order som måste ges i familjerelationer. Kärleken är ordnad så att den kan expandera och flöda. När dessa lagar är trassliga eller förstör, stagnerar kärleken och gör oss ofta sjuka. Dessa störningar kommer vanligtvis från tidigare generationer (karma). Att hela dessa osynliga band befriar oss från upprepningar och tunga belastningar, för att ta all kraft från våra förfäder och därmed fokusera på våra egna liv.

FREDAG 26/7. TYSNADSDAG.

*En dag av tysnad, varje person får vara vart de vill för att ansluta sig till platsen och vara med sig själv.
* Samtal cirkel vid elden.

LÖRDAG 27/7 WORKSHOP - ANDINSKA VÄRLDSBILD.
* Vandring mot Antipucara-berget, där vi kommer att utveckla det andinska universum som vi bär inom oss och erkännandet av vuxenlivet. Det är då och där du erkänner dig själv och tar makten över dig själv som man eller kvinna och antar den präst eller prästinna som du är.
* Vid solnedgång kommer vi att gå ner från berget.
* Under natten (frivilligt) visionssökande, såning av de Apu. Vi kommer att förse deltagarna med instruktioner och motsvarande förklaring. Denna ritual av såning görs speciellt för dem som har framtida strävanden mot högre grader av medvetande, såsom pampamisayoq, altomisayoq, Kurekaakulleq och de människor som arbetar för att erövra sin absoluta ensamhet.

NOTERA. 

FÖR ATT BLI ACCEPTERAD FÖR SÅDD ÄR DET VIKTIGT ATT HA OCH HA VISAT ABSOLUT DETACHEMENT FRÅN ALLT. DAGARNA INNAN KOMMER Q'ERO-MISSAYUQ ATT GENOMFÖRA EN UTVÄRDERING I HEMLIGHET. SÖNDAG 28/7 - TEMAZCAL & BRODERSKAPSDAG MED Q'EROS
* En dag med q´ero folk, uppvisning av hantverk och och textiler.
* Temazcal för alla som övernattade uppe i bergen i visionssökande, såning av de Apus.
* Samtal cirkel vid elden och firande!.

MÅNDAG 29/7 ÅTERVÄND TILL CUSCO.
* Efter fruckost vandrar vi tillbaka till vägen, där väntar på oss bussen som tar oss till Cusco. Vi anlender till hotel. De som som veslutar sin resa här följer vi de till flygplatsen.

DEL 3

 APU AUSANGATE
 ( 29 Juli - 4 Augusti 2024 )

 
ÅRLIG    INITIERING   RETREAT   FÖR   PAMPAMISSAYOQ   

&  ALTO MISSAYOQ


APU AUSANGATE. Ausangate är det femte högsta berget i Peru med en höjd av 6372 möh. Den ligger 100 kilometer sydost om staden Cusco, i bergskedjan Anderna, i sektionen som kallas Cordillera de Vilcanota i Cusco-regionen i Peru. 

Apu Ausangate, beskyddare berg och guiden av Tawantinsuyo och väktare av alla evolutioner. Det anses vara det sista berget i sökandet efter initieringen av de andinska prästerna/ Paqos - shamaner. I dess Sibinacocha-bergssjö föds den maskulina energin som befruktar Moder Jord, Pachamama. Dess blågröna vatten är försvinner i Amazonas land, för att senare återvända för att fylla sjöar och glaciärer varje natt, förvandlat till Wilkamayo-stjärnfloden, Vintergatan. Chilka-samhället är väktaren av dessa platser. Härifrån börjar missayoqkunas sina pilgrimsfärder.


RESEPROGRAM - AUSANGATE.

 MÅNDAG 29/7 . ANKOMST TILL CUSCO
- Mottagning på Cuscos flygplats och transfer till hotellet.- Integration av gruppen, prata om präst/paqos årlig möte och välkomstmiddag.
- Despacho ceremoni, gåva till pachamama och Apus. Övernattning på Kausay pacha tambo hotel.
TISDAG 30/7. FÖRBEREDELSER TILL APU AUSANGATE.
* Utbildning för hantering av energi som Pampamissayoq och Altomissayoq
* Renig och ritualer inför Karpay/initiering.
* Övernattning på hotellet Kawsay Pacha (Cusco-Chincheros)
ONSDAG 31/7 RESA TILL APU AUSANGATE.

* Kl. 05 fm. Avgång från Cusco till Apu Ausangate.

* Pilgrimsfärd till lägret vid Apu Ausngate.
* Middag och övernattning i Ausangate-lägret

 Dagens tema:

 *Utveckling av andinska principer, *visionsuppdrag, *kraft sten, *Hatu Karpay initiering eller "Taripay"-förnyelse, *guide tagning.
- Frukostbuffé.
- Arbetsstart, Lunch.
- Middag och övernattning i Ausangate lägret.

TORSDAG 01/8 THE PAQO MISSAYOQ.
Dagens ämnen:
*Utveckling av de andinska principerna och missayoq-konceptet
* Utveckling och roll som Altomissayoq.
* Renig av den fysiska kroppen och den invigde handlingar.
* Utbyte av olika kunskaper och olika ritualer
* Alto missayoq nattceremoni, val genom orakler för initiering till Altomissayoq.
FREDAG 02/8 KARPAY / INITIERINGAR.
* Förberedelse av de olika delar av Krapay/ initieringar ritualer.
* Sökning av personlig kraft sten och egen kraft.
 * Övernattning i Ausangate-lägret.
LÖRDAG 03/8 RESA TILLBAKA TILL CUSCO.
* Förberädelse för retur till Cusco eftr frukost.

* Examen deklaration som Paqo/motsvarande präst nivån: Pampamisayoq eller Altomissayoq.

* Firandet!
*  Mottagande av den andinska mässan och prästerliga instrument.

- Återvänd till Cuzco. Övernattning på hotellet Kausay pacha.
SÖNDAG 04/8 RTREAT AVSLUTNING
* Frukost på Hotellet
* Transfer till Flygplatsen.

VIKTIGT.


För att ta initiering till den fjärde nivån av medvetande måste du vara helt engagerad i din personliga utveckling och villig att leva i andra medvetandetillstånd som ännu är helt okända för dig.
- Om du vill ta initiering, fråga inte vad initiering är, fråga dig själv om du är redo att ge dig in på Guds väg.
- Om du är redo att ta ansvar för hela din existens. Och du måste göra ett åtagande att fortsätta din träning till slutet. - - Detta innebär att man gör en (1) årlig Karpay inom tre år, eller mer fram till examen. Andinska principer och andinsk dualitet.


Ta med stenar, jord och vatten från platsen du bor, eran heliga instrument (trumma, skallra) och ceremoniella kläder.


OBS.

De som åker till Machu Picchu, måste de anlända till Cusco den 20 juli.
- De som väljer att åka direkt till Q'eros med buss måste anlända till Cusco den 25/7. I händelse av att anlända innan, är transfer från flygplatsen och de extra dagarna på hotellet varje deltagares ansvar. De som önskar kan meddela oss så att vi kan boka Kausay pacha hotel eller så kan de boka boende på egen hand.
- Programmet kan bli påverkat för plötsliga förändringar på grund av okontrollerade kulturella och sociala aktiviteter (strejker, stängning av arkeologiska enter) eller eventuella hinder på grund av naturens kraft (brokollaps, stormar eller andra oförutsedda händelser) I dessa fall läggs det om till besöka andra platser och fortsätta arbeta enligt program.PRIS OCH BOKNING.

DU KAN VELJA ATT RESA VARJE DEL FÖR SIG SJLÄV, ELLER HELA RESA. 

MACHU PICCHU & VALLE SAGRADO + NACION Q´ERO + AUSANGATE:  

PAKETPRIS: 3400 USD. (Vanligt pris 3700 USD)
- Anmäl dig med 5000SEK. Ej återbetalningbar (Endast vid sjukdom med läkare intyg) Betala senast 30 juni.

MACHU PICCHU & VALLE SAGRADO:

PRIS. 1000 USD.
Anmäl dig med 400 USD. Ej återbetalningsbar ( Endast vid sjukdom med läkare intyg) Betala senast 30 juni.

NACIÓN Q´ERO

PRIS. 1100 USD.
Anmäl dig med 400 USD.   Ej återbetalningsbar ( Endast vid sjukdom med läkare intyg) Betala senast 30 juni.

AUSANGATE.

PRIS. 1600
Anmäl dig med 700 USD. Ej återbetalningsbar ( Endast vid sjukdom med läkare intyg) Betala senast 30 juni.

EXTRA KOSTNADER.

Karpay / initiering:  Pampamisayoq 250 USD.

Misa andina 200 USD, 

Killa rumiyoq . 60 USD, (valfritt)

Betelnings metod.


- Swish. (Anmälningsavgiften)
- Internationell Banköverföring. 
- PayPal
- Kontant vid ankomst i Cusco.

Swish betalning:
Anmälningsavgiften för hela retreat. 5000Kr.
Salong inka wish konto: 123-068 53 21 (Maritza Orellana.)

Banköverföring:

Resterande belopp + 15%,
Hela retreat. 18/7 - 04/08. 3400 USD USD. BankKonto i dollar: 4203069071258Konto Interbank. (CCI) 00342001306907125878
Kod swift. BINPPEL
Adress: Avenida El Sol 380, Cusco-Perú.
Banco Internacional del Perú - Interbank
Motagarens namn: Rolando Paucca Calcina. ALUMNOS.
PayPal. Kausay Cancha@gmail.com
Kontakt för information om priser, och anmälningr. +46 706 322 717


Om oss

MACHU PICCHU & VALLE SAGRADO

INKLUDERAR:
* Transfer flygplats-hotell-flygplats.
* En måltid om dagen.
* Privat transport.
* Fyra (4) nätter på hotell (inkluderar frukost)
* Tågbiljetter.
* Entrebiljetter till alla arkeologiska platserna.
* Entrébiljeter till Machu Picchu.
* Bussbiljetter (ner) från Machu Picchu till Aguas Calientes.

INGÅR INTE:
- Flygbiljetter eller transport från ursprungsplatsen till Cusco.
- Middagar, drycker (öl, läsk , vatten, etc.)
 - Tvättservice.
- Extra dagar på hotellet.
- Besök på Quilla Rumiyoq Månens tempel)

PRIS OCH BOKNING.
MACHU PICCHU & VALLE SAGRADO

PRIS. 1000 USD.
Anmäl dig med 400 USD. Ej återbetalningsbar
 ( Endast vid sjukdom med läkare intyg) Betala senast 15 juli.
Resterande belop; 700 USD. Betalar på plats.

RETREAT I NACIÓN Q´ERO.

NKLUDERAR:
* Transfer flygplats-hotell-flygplats.
* Res med buss från Cusco till Paucartambo-Q'ero (tur och retur) till och från avgångs- och ankomstpunkten för pilgrimsfärden. till Q´ero-Markachea.
 * Bergsutrustning; sovsäck, liggunderlag.
* Logi i fjällen i halmhus. (Det är inte nödvändigt att ta med tält)
* Packhästar och hästdrivaren..
* Komplett mat (frukost, lunch och middag) i bergen.
* Hotellrum (debbel/tripel) i Cusco dag 19/7, 25/7 Kategori tre stjärnor (Inkluderar frukost).
* Workshops, föredrag och ceremonier relaterade till de ämnen som ska undervisas i programmet.
* Ayahuasca ceremoni (frivillig).
INGÅR INTE
- Flygbiljetter eller transporte från ursprungsplatsen till Cusco.
_ Initiering. _ Andinska missa.
 - Dricks, ceremoniella instrument.
- Q´ero- hantverk / textilier.
PRIS OCH BOKNING.
 PRIS. 1100 USD.
Anmälning avgift 400 USD. Ej återbetalningsbar ( Endast vid sjukdom med läkare intyg) Betala senast 20 juli. Resterande belop. 800USD betalar på plats.

RETREAT I APU AUSANGATE

INKLUDERAR:
* Transfer flygplats-hotell-flygplats.
* Tickets för att komma in till naturparken i Ausangate.* Bergsutrustning; Tält, sovsäck, liggunderlag.
* Packhästar och hästdrivaren.
* Komplet måt i bergen (frukost, lunch och middag)
* Karpay-ritualer och andra initieringsritualer.
* Hotellrum (dubbel/ triple) i Cusco; 31/7, 4/8 kategori tre stjärnor, (önskar individuellt, kontakta oss) Inkl. Frukost.

INGÅR INTE:
- Flygbiljetter eller transport från ursprungsplatsen till Cusco   - Dricks, drinkar, vatten.
- Andinska missa.
- Instrument för ritualer.
- Extra dagar på hotellet
- Tvättservis.


PRIS OCH BOKNING
PRIS. 1600 USD. Anmälningsavgift. 700 USD. Ej återbetalningsbar ( Endast vid sjukdom med läkare intyg) Betala senast 25 juli.
Resterande belop betalas på plats.