Hårvårds behandlingar
 Diplomerad hårolog.

Hårologen gör en exklusivt håranalys med hårbottenanalys för att du som kund får professionella råd och individuella behandling.

 
Håranalys med hårbottenanalys, tvätt och skalp energimassage.  
 
Håranalys med hårbottenanalys, tvätt och skalp energimassage plus ett enkelt energi balans. (läs mera om energi balans under Inka energi healing)
 
Kur
Här utför vi hårtest och analys av hår och hårbotten, kring vad ditt hår behöver just nu. Därefter får kunden en anpassad kur och kan vara alltifrån reducera missfärgningar från poolvatten, lugna en irriterad hårbotten, balansera Ph. Värde och fuktighetsbalans till att boosta upp volym. Energi massage, energi balans och enkelt styling.
Obs. Energi balans endast om kunden väljer den.
 
Klippning
Vi utför dam klippning, herrklippning och barnklippning.
 
I alla våra klippbehandlingar ingår konsultation och enkel styling. Tvätt skalp-energimassage tillkommer extra pris.
 
Kur och klippning

Här utför vi hårtest och analys av hår och hårbotten kring vad ditt hår behöver just nu. Därefter får kunden en anpassad kur och kan vara alltifrån reducera missfärgningar från poolvatten, lugna en irriterad hårbotten, reparera torra oskadat hår till att boosta upp volym; energimassage, energi balans, valfri klippning och styling.

Inka Klippning
Inka klippning är en behandling fokuserad på helhet och välmående. Du får energi rening och balansering under behandling.
Med hjälp av vatten(Mama unu)renar vi energikroppen och under klippningen tar vi bort de tunga eller negativa energin, det som inte längre tjänar dig, och avslutar vi med energibalansering.

Inka-shamansk klippning med samtalsterapi / coaching.
En erfaren frisör och healer/shaman utför denna unika behandling. Under hårvårds behandlingen kommer hon att hjälpa dig att bli medveten om orsaken till ditt nuvarande mående, och genom förståelse kan du frigöra dig från tunga energier och uppnå harmoni och välmående, vi avslutar med energi balansering.

Färgbehandling.
 
Färgning.
Här arbetar vi med en nyans för hela håret och/eller enbart på utväxt, tvätt, skalp energimassage och Styling.
                                                                                                        
Färg och Klippning.

Här arbetar med en ny nyans för hela längderna och/eller enbart utväxt, tvätt, skalp energimassage, Klippning, och styling.
 
Blekning
 
Vi utför enklare färgbehandlingar samt mera avancerat färgningar, färgkorrigeringar och arbetar med foljeslingor, slingor med hätta, balayage och free hand tekniker.
 
Foljeslingor/Fashion color.
 

Här arbetar vi med olika tekniker som foljeslingor, balayage, free hand och nyanseringar, kontraster/ skiftningar eller små som stora färgförändring utifrån dina önskemål kring resultat, tvätt, skalp energimassage och styling.
 
Foljeslingor/ Fashion color och klippning.
 
Här arbetar vi med olika tekniker som foljeslingor, balayage, free hand och nyanseringar, kontraster/ skiftningar eller små som stora färgförändring utifrån dina önskemål kring resultat, tvätt, skalp energimassage, valfri klippning och styling.

För alla färgbehandlingar där produkten kommer i kontakt med huden/hårbotten gäller 16-års gräns.
12-årsgräns (med vuxet sällskap) vid slingbehandlingar.

Keratinbehandling

Här får du en keratinbehandling som gör ditt hår starkt, glansigt, mjukt, lättstylat och  friss-fritt upp till 3-6 månader. Håret får ett skyddade keratinlager runt om sig som skyddar och håller ihop skikten och det hjälper håret att bli längre.

Permanent  

För lockigt permanent vi arbetar alltid på spolar i olika varianter beroende på vilket resultat du vill uppnå. Du kan välja en permanent för volym, lockar eller för vågor. Behandlingen bokas via telefon då den kräver en konsultation innan den utförs - för att du ska få ett resultat som du önskar, tvätt, skalp energimassage, valfri klippning och styling.


För alla permanentbehandlingar där produkten kommer i kontakt med huden/hårbotten gäller 16-års gräns. Varmt välkommen!Tvätt och Fön.
Här får kunden tvätt, skalp energimassage, fönar endast med borste för att skapa önskad frisyr.
 
Tvätt och Styling
 Här får kunden tvätt, energimassage och styling, här arbetar vi med värmeverktyg för att skapa önskad frisyr.
 Huvud-massage.
Bruduppsättning.

Ögonbryn-form och färgning.
Fransfärgning.
Piercing.
Öron - näshåltagning. Här jobbar vi med nyckelfria smycken från Blomdahl medical.